Odborný garant FIT MENU

img

Na príprave Fit Menu receptov spolupracujeme s profesionálnou nutričnou terapeutkou, ktorá okrem zloženia a postupu prípravy konkrétneho receptu, odborných konzultácií a poradenstva, vypracúva aj komplexný rozbor a vplyv daného jedla na náš organizmus. Pri každom recepte FIT Menu si môžete naštudovať energetickú hodnotu jedla, rozloženie na tuky, cukry, bielkoviny, vlakninu a ďalšie doplňujúce informácie. Pripravuje i odporúčania na ďalšie kombinácie jedál, čím by bolo ešte vhodné dané Menu v priebehu dňa doplniť, aby sme mali naozaj vyváženú celodennú stravu.

LUCIE RŮŽIČKOVÁ, nutričná terapeutka

Zaoberá sa výživou pacientov na profesionálnej úrovni už viac ako 22 rokov. Je špecialistkou na poruchy výživy a výmeny látok a na problematiku pacientov v ťažkých stavov.
Od roku 2009 organizuje celoštátne medzinárodné konferencie nutričných terapeutov a je  odbornou  konzultantkou  Štandardizácie nutričnej starostlivosti v domovoch pre seniorov.
V súčasnosti pracuje ako Vedúca nutričná terapeutka vo Všeobecnej fakultnej nemocnici na Karlovom námestí v Prahe a riadi tím 22 nutričných terapeutov. Pravidelne sa venuje publikačnej a prednáškovej činnosti, vyučuje na Juhočeskej univerzite v Českých Budějoviciach a na I. Lekárskej fakulte Univerzity Karlovy. Lucie je spoluautorkou brožúry Diéta pri antikoagulačnej liečbe.

Opýtali sme sa jej prečo sa rozhodla spolupracovať na projekte FIT Menu:
„Projekt jednoho zdravého jídla mě zaujal a dá se říci, že až nadchnul. Nabízet zaměstnancům firem zdravé jídlo, k tomu ještě i chutné a atraktivní je radostné a motivující. Propojení firmy Apoxima s odborníkem ve výživě je jedinečné a dokonalé spojení. Je pro mě potěšení pracovat s firmou, která je plná elánu, energie a inovativních nápadů.“

O projekte FIT MENU

čítať viac

Zdravá strava

čítať viac

Orientačný výpočet energetického príjmu

čítať viac

Meranie prístrojom JAWON IOI

čítať viac