1996
Vznik spoločnosti, ktorá sa síce ešte nezaoberala spoločným stravovaním, no postupne sa zrodila myšlienka, z myšlienky plán a o pár rokov neskôr realizácia.
2002
Začíname naberať prvé skúsenosti s poskytovaním služieb v oblasti spoločného stravovania. Kúpili sme pohostinstvo Píla, a pre našich prvých zákazníkov sme začali variť 5 chodové menu.
2004
Prichádza k prvému väčšiemu rozšíreniu získaním nového zákazníka (ZIPP), pre ktorého začíname obedy rozvážať.
2005
Zrekonštruovali sa priestory pôvodnej kuchyne ZVL vystavaním nového podlažia, kde sme zriadili kancelárske priestory a administratívne zázemie. Pre rastúci dopyt po našich službách bola zrekonštruovaná kuchyňa a jedáleň, aby k nám mohli začať chodiť i externí zákazníci z okolitých firiem.
V rovnakom roku sme expandovali i na český trh a založením spoločnosti APROXIMA CZ, s.r.o.. sme mohli naše služby ponúknuť i viacerým českým firmám, ktorým sa jedlo začalo rozvážať.
2008
Vyhrali sme doteraz najdôležitejší tender na dodávateľa služieb spoločného stravovania pre spoločnosť INA SKALICA spol. s r.o., ktorá má takmer 5.000 zamestnancov.
2009
Rozširujeme ponuku našich služieb o prevádzku automatov - VENDING, ktorú realizujeme jednak ako samostatnú službu ale i ako doplnok k hlavnému predmetu podnikania, poskytovaniu služieb spoločného stravovania.
2011
Od 1.1.2011 varíme a poskytujeme komplexné služby spoločného stravovania pre nášho druhého najväčšieho zákazníka INA Kysuce, s.r.o., s počtom zamestnancov 4.500.
2015
Úspešne rozvíjame a venujeme sa i poskytovaniu cateringových služieb, zabezpečujeme rauty na plesy, pohostenia na spoločenských udalostiach, no služby spoločného stravovania pre nás zostávajú prioritou.
2016
Spustili sme nový koncept služieb spoločného stravovania pre nášho najväčšieho klienta. Nový koncept spočíva predovšetkým v nových, doteraz nedostupných, ako i kvalitnejších surovinách, nových technológiách, receptúrach a celkovo širšej ponuke a variabilite služieb.