Garancia kvality

Chceme stále napredovať a učiť sa novým veciam. Sledujeme aktuálne trendy v gastronómii, skúšame nové chute, testujeme nové suroviny, vymýšľame nové recepty. Baví nás to a zároveň teší, keď to naši zákazníci ocenia.

img

V našom novom koncepte posúvame hranice gastronómie v oblasti spoločného stravovania na vyššiu úroveň i tým, že sme k spolupráci na našom ambicióznom projekte prizvali profesionála z oblasti reštauračného stravovania.

DANIEL HRIVŇÁK, Executive chef

Daniel sa venuje gastronómii už od svojich 17 rokov a v súčasnosti patrí medzi najuznávanejších odborníkov v tejto oblasti na Slovensku. Už ako 22 ročný začínal ako šéf kuchár v Zorno Restaurant v Bratislave a začal sa objavovať v programe STV Dámsky magazín počas nasledujúcich 5 rokov. Počas svojej bohatej kariéry pracoval na vedúcich pozíciách v rôznych reštauráciách ako napríklad Paparazzi v Bratislave či Holiday Inn v Trnave. V 27 rokoch sa stal Executive Chefom pre sieť luxusných reštaurácií Roman Restaurants, kde pracuje doteraz.

Daniel v súčasnosti pravidelne vystupuje i v televízii Markíza počas Telerána, kde pripravuje hosťom rôzne lahôdky. Podľa jeho video receptov si môžu diváci delikatesy veľmi jednoducho pripraviť i doma.

OCENENIA A SÚŤAŽE

Daniel Hrivňák získal množstvo ocenení na rôznych súťažiach.  Je víťazom súťaže Incheba Gastro cup 2011, držiteľ zlatej medaile Incheba Gastro Cup 2012, držiteľ bronzu Tatranský kuchár 2012 a semifinalista Česko-Slovenskej súťaže Primerba cup. V roku 2013 obsadil 13 miesto na medzinárodnej súťaži Biser Mora na Chorvátskom ostrove Brač, v konkurencii 80 kuchárov. Jeden z najväčších súťažných úspechov je bronzová medaila zo Salon Culinaire Mondial - Igeho 2013 vo švajčiarskom Bazileji a 2 štvrté miesta si priniesol z prestížnej súťaže Thaifex 2014 z Thajského Bangkoku. V roku 2015 sa zúčastnil jubilejného 10. ročníka kuchárskej súťaže Biser Mora a získal až tri zlaté medaily.

Aj napriek všetkým úspechom sa Daniel riadi heslom „bez dobrého a spoľahlivého zástupcu a tímu, by žiaden šéfkuchár nemohol byť šéfkuchárom“.

Tešíme sa, že máme Daniela v svojom tíme!

Aplikácia Aproxima

čítať viac

História APROXIMA

čítať viac