SIEŇ SLÁVY kuchárskeho cechu APROXIMA

img

Tak ako si niektoré firmy zakladajú najmä na moderných technológiách a využívajú rôzne výdobytky modernej doby, u nás to jednoznačne neplatí. Hoci pracujeme s modernými technológiami a sledujeme i trendy v tejto oblasti, výsledok našej práce je 100% závislí od ľudského faktoru, práce našich zamestnancov a najmä kuchárov. Poctivá kuchárčina je to, čo nás odlišuje od ostatných, v čom vynikáme, pretože my skutočne varíme.

Úspechy mnohých firiem stoja a padajú na najmodernejších technológiách. V našej kuchyni je jediným hnacím motorom a faktorom úspechu, človek. My to vieme a neplánujeme to zmeniť. Žiadny stroj, žiadne moderné výdobytky modernej doby, polotovary, či rôzne aditíva, nikdy nedokážu dať toľko chuti a kvality do výsledného jedla ako pravé, poctivé varenie.
Hoci využívame i moderné technologické postupy a procesy, dajte naším kuchárom k dispozícii iba oheň, hrniec a kvalitné suroviny na varenie a na obed si pochutnáte na vynikajúcom a poctivom jedle. A presne o to ide. Využiť moderné technológie a ich výhody, ale za nimi musí stáť skutočný kuchár s vareškou v ruke, ktorý dá do varenia všetky svoje znalosti a zručnosti.

My si vážime rovnako všetkých našich zamestnancov. Každý jeden člen tímu je dôležitý, pretože to pomyselné koleso sa môže dobre točiť iba keď všetci pracujeme s rovnakým cieľom. A tým je spokojnosť našich zákazníkov. Keď kuchár uvarí vynikajúce jedlo, je dôležité ho i chutne naservírovať na čistý, umytý riad a zjesť ho v čistom a príjemnom prostredí. Iba tak môžeme mať príjemný a uspokojivý pocit z jedla a aspoň na chvíľu si počas obedovej prestávky oddýchnuť a pozitívne sa naladiť. Poznáte to, iba najmenšie zaváhanie môže hodiť všetko naše tímové snaženie do koša. Stačí, aby správne nefungovalo odsávanie pary nad výdajom, keď sa smaží nejaké jedlo, ktoré nemá niekto rád, a už máme pokazený zážitok z jedla. Je to úplne prirodzené. Dôležité je zladiť celý proces tak, aby dostal náš zákazník vynikajúce, zdravé jedlo a mohol si ho spokojne vychutnať počas svojej krátkej obedovej prestávky.

Napriek tomu, že pracujeme tímovo a každý člen má pre nás veľkú hodnotu, dnes by sme radi pozdvihli na výslnie našich vynikajúcich kuchárov, ich kuchárske umenie a pravú, poctivú kuchárčinu. Tá je podľa nás, v dnešnej modernej, uponáhľanej dobe, plnej rôznych polotovarov, ktoré stačí hodiť do mikrovlnky a máte obed hotový, trošku zatlačená do úzadia. Pre nás je to však to hlavné, čo nás odlišuje od ostatných spoločností, ktoré poskytujú služby spoločného stravovania. Sú to čerstvé, kvalitné suroviny, pripravované skutočnými, pravými kuchármi. Na toto sme hrdí a práve preto je naše motto: my skutočne varíme.

Ctíme si tradíciu vo varení a náš tím kuchárov, a práve preto Vám s radosťou oznamujeme, že za dlhé roky poctivej a profesionálnej kuchárčiny bol do pomyselnej SIENE SLÁVY Kuchárskeho Cechu APROXIMA slávnostne uvedený:

 

                                                  JAROSLAV KADLÍČEK

 

Šéfkuchár Skalickej prevádzky pracuje v spoločnosti Aproxima od jej založenia a svojou poctivou a oddanou prácou prispieva denne k vysokej kvalite našich služieb.
Jaroslavovi srdečne blahoželáme a prajeme mu, aby sa mu i naďalej tak výborne darilo ako doteraz a už teraz sa tešíme na ďalších členov Siene Slávy.

Kto to bude??? 

Daniel Hrivňák a jeho rok v kuchyni Aproxima

čítať viac

Šéfkuchár Vojto Artz v našej kuchyni

čítať viac

Pohľad nutričnej terapeutky

čítať viac